la llengüa no es cap frontera, ans al contrari

lunes, 26 de marzo de 2012

Noves propostes per les ONG's


una exposició virtual que contingui tot allò que pensavem veure i disfrutar el dissabte dia 10 i el diumenge dia 11: divulgació d'activitats i projectes, debats itallerspresentació de propostes
16dies des de
ReNeixer

Tu XQèNO? SI TU POTS !!


google@-T Tasta M Es Gràtis i et donem les Gracies X PubliciniOS Veig que les Entitats han donat un gran pas en l'ús de les Noves Tecnologies, en les eines de la Comunicació, i en conèixer el seus atractius i algunes de les seves possibilitats  enQuentros‎ > ‎enQüentros encantadores‎ > espais‎ Estem amb les persones i els Territoris‎ > Els mitjans de Comunicació, premsa, revistes, botlletins, ràdio TV i portals d' Internet s'han "apuntat" i no deixen de fer reportatges i redactarnoticíies on les protagonistes son les Persones que fan les coses.


L'Ajuntament (el districte) aprofita la ben entesa per impulsar l'ús d'Internet entre els seus empleats/des, policia local, regidors/es, equips de neteja, escoles, guarderies, comerços, proveïdors, la Comunicació i la participació, es mostra com a model d'impuls de la Societat de la Informació i avança cap el e-Governament ..... amb l'Ajuntament de la Ciutat (la Casa Gran) li ajuda a crear models d' impuls de Barcelona BarriXBarri.


Les Grans empreses amb establiments als barris del districte tenen l'oportunitat de col·laborar amb recursos i troben un retorn atractiu gràcies al impacte mediàtic , rentabilitzen els seu Patrocini.


Els comerços col·laboren, participen i tenen la oportunitat de donar a conèixer allò que ofereixen.


Les Entitats contribueixen divulgant els seus espais a Internet o creant- los si no els tenen i adequant-los a l'actualitat si el que tenen està demodé

No hay comentarios:

Publicar un comentario